×

Rekisteröityminen

Profiilin tiedot

Kirjautumistiedot

tai kirjaudu sisään

Etunimi on pakollinen tieto!
Sukunimi on pakollinen tieto!
Tarkista etunimi!
Tarkista sukunimi!
Tarkista sähköpostiosoite!
Sähköpostiosoite on pakollinen tieto!
Tämä sähköpostiosoite on jo käytössä!
Salasana on pakollinen tieto!
Tarkista salasana!
Anna vähintään 6 merkkiä!
Salasana voi olla vain maksimissaan 16 merkkiä!
Salasanat eivät täsmää!
Hyväksy käyttöehdot!
Sähköpostiosoite tai salasana on väärin!

Vauvapesät

Pieni vauva nukkuu paljon ja tarvitsee nukkumiseen paikan, jossa tuntee olonsa turvalliseksi. Vauvapesä, jota myös babynestiksi sekä unipesäksi kutsutaan, on nimensä mukaisesti pienen vauvan ikioma suloinen pesä. Se on pehmeä patja, jossa on pehmeät reunat  ja patjan kokoa voi säätää narujen tai solkien avulla vauvalle sopivaksi. Lyhyesti sanottuna: vauvapesä on täydellinen paikka vauvan unille. 

Unipesässä vauva nukkuu rauhallista ja turvallista unta niin kotona kuin matkoillakin. Pieni vauva kokee monesti turvattomuutta isossa pinnasängyssä, kehdossa tai vaunuissa. Unipesä pienentää tilan sopivaksi ja saa vauvan tuntemaan olonsa turvalliseksi pienessä tilassa, siihenhän pikkuinen on kohdussakin tottunut.

Vauvapesää voi käyttää monessa eri paikassa, kotona pinnassängyssä tai kehdossa, lattialla, vaunuissa, matkustellessa ja vaikkapa retkillä. Sitä voi myös tarvittaessa käyttää hoitoalustana. Se on helppo ottaa mukaan matkoille, mummilaan tai hotelliin. Ihan minne vain, missä tarvitset vauvallesi tutun ja turvallisen sängyn. 

Tutustu valikoimaamme ja tilaa ikioma pesä pienellesi!

Tuotteita ei löytynyt.