×

Rekisteröityminen

Profiilin tiedot

Kirjautumistiedot

tai kirjaudu sisään

Etunimi on pakollinen tieto!
Sukunimi on pakollinen tieto!
Tarkista etunimi!
Tarkista sukunimi!
Tarkista sähköpostiosoite!
Sähköpostiosoite on pakollinen tieto!
Tämä sähköpostiosoite on jo käytössä!
Salasana on pakollinen tieto!
Tarkista salasana!
Anna vähintään 6 merkkiä!
Salasana voi olla vain maksimissaan 16 merkkiä!
Salasanat eivät täsmää!
Hyväksy käyttöehdot!
Sähköpostiosoite tai salasana on väärin!

tietosuoja- ja rekisteriseloste

REKISTERISELOSTE

Henkilötietolaki (523/1999) 10 §:n mukainen

Rekisterin pitäjä:
Miniko
Kirkkotiensuu 3
97700 Ranua
y-tunnus: 2754157-9

Rekisterin yhteyshenkilö:
Vauvapesä.fi -verkkokaupan henkilökunta
info@vauvapesa.fi

Rekisterin nimi:
Vauvapesä–verkkokaupan asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittely:
Rekisterissä olevia tietoja käytetään Vauvapesä –verkkokaupan ja asiakkaan välisen asiakassuhteen hoitamisessa, tilausten toimittamisessa asiakkaalle,  markkinoinnissa ja asiakaspalvelussa. Tietoja voidaan käyttää myös Vauvapesä –verkkokaupan toiminnan kehittämisessä. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti.

Rekisterin tietosisältö:
Rekisteri sisältää asiakkaan asioidessaan hänen itse antamansa tilaamisen mahdollistavat yhteystiedot, joita ovat:

  • Sukunimi  
  • Etunimet
  • Katuosoite, postinumero ja postitoimipaikka
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite

Lisäksi mahdollisia rekisterissä näkyviä tietoja:

  • Asiakasnumero
  • Tilaushistoria
  • Lupa lähettää sähköistä uutiskirjeitä
  • Tilausten Postin seurantatiedot

Säännönmukaiset tietolähteet:
Yhteystiedot sekä lupa tai kielto lähettää sähköisiä uutiskirjeitä tallennetaan asiakkaan rekisteröitymisen yhteydessä. Muut tiedot tallentuvat asiakkaan tehdessä ostoksia verkkokaupassa.

Tietojen luovutus:
Rekisterinpitäjä ei myy tai luovuta henkilötietoja tai tilaukseen liittyviä tietoja markkinointikäyttöön muille yrityksille. Tietoja voidaan luovuttaa ainoastaan viranomaisille ja laskutus- ja perintäyhtiöille. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle. Nimi ja osoitetiedot, sekä mahdollisesti puhelinnumero ja sähköpostiosoite ilmoitetaan postille paketin lähettämistä varten.

Rekisterin suojaus:
Vauvapesä–verkkokaupan asiakasrekisteri on suojattu ja sen käyttö vaatii käyttäjätunnukset. Rekisteriin pääsee ainoastaan yrityksen henkilökunta ja heitä koskee vaitiolovelvollisuus.

Tarkastusoikeus:
Asiakkaalla on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja Vauvapesä.fi asiakasrekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tehdään kirjallisesti tai muulla tavalla varmennetusti ja osoitetaan rekisterinpitäjälle.

Tiedon korjaaminen:
Asiakas voi milloin tahansa muuttaa tai täydentää omia tietojaan Vauvapesä.fi verkkokaupan ”asiakastilini” kohdassa. Voimme poistaa tiedot rekisteristä, mikäli asiakas erikseen niin pyytää. Tietojen poistamisen jälkeen vaihto- ja palautustilanteissa tilaajan on esitettävä myyntitosite todisteena siitä, että on tilannut tavaransa vauvapesä.fi verkkokaupasta.

EVÄSTEET


Vauvapesä.fi sivustolla käytetään evästeitä (coocies), joiden tarkoituksena on parantaa sivustomme käytettävyyttä. Evästeet ovat pieniä tiedostoja, joita internetpalvelu lähettää käyttäjän selaimelle. Evästeiden avulla palvelu tunnistaa käyttäjän selaimen käyttäjän palatessa uudelleen palveluun. Evästeiden tarkoituksena on mahdollistaa palvelun muokkaaminen käyttäjän tottumusten mukaan ja helpottaa palvelun käyttämistä esimerkiksi tuotesuosituksilla. Evästeiden tarkoituksena ei ole kerätä mitään henkilökohtaista informaatiota itse käyttäjästä tai käyttäjän koneelle tallennetusta informaatiosta tai vaarantaa käyttäjän tietoturvallisuutta.

Evästeiden avulla saadaan tietoja esimerkiksi siitä, miltä sivulta käyttäjä on saapunut sivustolle, mitä selainta käyttäjä käyttää tai milloin ja mitä sivuston osioita käyttäjä on selannut. Lisäksi evästeet mahdollistavat mm. sivuston käyttäjämäärien ja muiden sivuston käyttöön liittyvien tietojen käsittelyn. Näiden tietojen avulla vauvapesä.fi voi kehittää sivustoaan parantaakseen käyttökokemusta. Lisäksi tiedot mahdollistavat käyttäjää todennäköisesti kiinnostavan markkinoinnin kohdentamisen käyttäjälle sivustolla sekä sivuston ulkopuolella esimerkiksi uudelleenmarkkinointia hyödyntämällä.

Sivuston käyttäjä pystyy estämään evästeiden käytön selaimen asetuksista tai poistamaan evästeet selaimen asetuksista käytön päätyttyä. Tällöin on kuitenkin hyvä tietää ettei kaikki verkkosivuston toiminnot toimi ilman evästeitä. Selaimesi ohjesivulla kerrotaan, miten voit hallinnoida evästeiden käyttöä, esimerkiksi poistaa koneellasi jo olevat evästeet tai estää ns. kolmatta osapuolta (esim. Google Analytics, Googlen tilastointi tai Facebook) seuraamasta toimintaasi verkossa.


LINKIT MUILLE SIVUILLE

Tämä verkkosivusto voi sisältää linkkejä kolmannen osapuolen verkkosivuille, jotka ovat kolmansien osapuolien omistamia ja ylläpitämiä. Vauvapesä.fi ei vastaa linkitettyjen sivustojen sisällöstä, oikeellisuudesta, luotettavuudesta tai tietoturvasta. Vauvapesä.fi ei valvo tai tarkista linkitettyjen sivustojen sisältöä eivätkä linkitetyt sivustot ole millään lailla vauvapesä.fi: n hallinnassa.
 
Ulkopuolisille sivustoille johtavien linkkien käyttäminen siirtää käyttäjän pois vauvapesä.fi sivustolta, ja käyttäjä käyttää linkitettyjä sivustoja omalla vastuullaan. Käyttäjää kehotetaan tutustumaan linkitetyn sivuston käyttöehtoihin ja ohjeistuksiin ennen kyseisen sivuston käytön aloittamista.